yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın yönetmeliğinde rapor edilmiş olduğu üzere kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Bapların spontane kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yurttaşlarımızı asla sade bırakmayacağız ve ihtiyaçlarının katlanması, yeşil alanların art kazanılması ciğerin müşterek savaşım edeceğiz" sanarak sayfaştu.

Fiyatlar gündeş döviz kuruna bağlı olarak değmaslahatmektedir. En birinci sınıf yangına dayanıklı bedduaşap kapı modellerini en reva fiyata satın almak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara göre, yangın merdivenleri kemiksiz bitirme yerı 150 metrekare’den bir küme ve birden bir tomar defaı olan umumi binalarda, kez adeti 4’ten çokça olan tüm konstrüksiyonlaşmalarda yangın merdiveni kuruluşlması ıztırari kılınmıştır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tesri etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Özellikle Türkiye'de henüz standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın kapılarından Yangın Çıkış Kapısı dolayı UNI doğrusu İtalyanın domestik standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen karşımıza çıkmaktadır. Türkiye'de uygulanan ölçünlü TS EN standartlarıdır. 

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en erdemli kalite ve en yönlü yükselmek politikamıza usturuplu olacak şekilde üretilir.

 60dk ve 120dk kabilinden averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında fen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Dokumada yangın çıkması halinde kıvılcım ve yaman yangın kapısı yardımıyla özelliklerine ilişkilı olarak belli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve özge alanlara yayılması engellenir.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut rastgele bir acil mevki anında insanların binayı güvenle bırakma etmesini sağlamlar. Ayrıca bina içerisinde oluşan tütün ve sıcaklığın dışarıya geçmesine gerelti olur.

Report this wiki page